Målare i Västerås

Jag och Mats har nu under en längre tid velat måla om hela vårt företag. Vi har känt att den halvt äggvita färgen har tappat sin färg och har mer eller mindre gjort så det verkligen ser tråkigt ut när man kommer in genom våra dörrar. Därför bestämde vi oss till slut att vi skulle anlita ett par målare från Västerås som har rutin inom det allra mesta och som faktiskt ha kapaciteten för att utföra detta stora arbetet på vår stora arbetsyta.

Därför valde vi att kontakta Målerifirman Olle Persson, de erhåller just professionella och erfarna målare från Västerås och har jobbat inom branschen i väldigt många år.

Arbetet är nu även slutfört och jag och Mats skulle nog inte kunna vara mer nöjda än vad vi är just nu. När vi anlitade dem så visste vi att de skulle vara bra, men såhär bra? Nej, nej det var vi inte förberedda på. Vi möttes av tre otroligt trevliga målare som vi snabbt gick igenom projektet med, dem tog sig an utmaningen som inget annat och utförde detta arbetet på bara två korta dagar, vilket när man tänker på nu fortfarande känns helt otroligt imponerande. Därför ville vi verkligen ta oss tiden till att rekommendera Målerifirman Olle Larsson för deras enastående arbete de utförde för oss.