Målare från Kramfors

Har ett så otroligt roligt inlägg att berätta om här och nu. Min flickvän fyllde år denna veckan, och förra veckan planerade jag att under tiden hon är iväg och reser med sin familj i Spanien så skulle jag överraska henne med att måla om vår lägenhet. Hade köpt målarfärg och placerat upp all tejp och så vidare. Jag var good to go, men efter att ha fallit illa på stegeln så skadade jag mitt knä vilket gjorde det mer eller mindre omöjligt för min del att måla om lägenheten. Men jag gav ej vika, så jag kontaktade ett måleriföretag som erbjuder skickliga målare från Kramfors som skulle kunna utföra arbetet för mig. Jag kontaktade Dynäs Måleri AB som utförde ett fantastiskt bra jobb för mig, till ett fantastiskt bra pris också.

När tjejen kom hem så var det så himla kul att se hennes reaktion då jag vet hur mycket hon har längtat efter att få bort den hemska gråa färgen på våra väggar. Otroligt roligt projekt och blir nog definitivt inte sista gången jag försöker på mig något sådant här.