Idrottsmassage i Mölndal

Under de senaste två veckorna har det varit extremt mycket inom min friidrott. Oerhört långa träningspass med mycket energi och kraft som har slopats totalt. Jag pratade med min tränare och vägledare gällande just det här och utifrån hur mina muskler har reagerat under de senaste dygnen så var de oroliga över att jag skulle kunna få problem med min muskulatur. Därför föreslog dem att jag borde gå på en idrottsmassage i Mölndal, därifrån skulle en massageterapeut hjälpa mig med att återställa musklerna. Efter det så skulle jag få två dagar där jag bara skulle få lov att koppla av, äta vad jag vill och bara helt generellt ta hand om kroppen på rätt sätt genom att koppla av.

Efter dessa två dagarna så kände jag mig verkligen helt återställd och verkligen fullt laddad och taggad till att börja kämpa igen för att förhoppningsvis snart kan komma att vara på elitnivå igen. Stort tack till Linea Aspera Kliniken för deras fantastiska idrottsmassage i Mölndal. Den hjälpte något ofattbart mycket.