Nu är det färdigmålat!

Välkomna tillbaka hit till min blogg! Här i mitt inlägg idag så tänkte jag helt enkelt bara ta och berätta lite för er om mitt måleriprojekt som har pågått här hemma hos mig ett tag nu som faktiskt äntligen är färdigt! Jag vet att många av mina fina läsare har hört av sig till mig nu under en tid och ville veta hur allting gick och vilken målare som jag valde att vända mig till här i Mörbylånga. Därför så kände jag även att jag idag ville dela med mig lite av den firma som jag själv blev rekommenderad och som jag är supernöjd med.

Dem som jag valde att vända mig till heter Åkerbo El & Måleri AB och jag är så otroligt tacksam över att jag fick den rekommendationen som jag fick för resultaten talar nästan för sig själva. De var dessutom oerhört trevliga och lätta att ha och göra med, så det är alltid ett oerhört stort plus för mig. Hur som helst så tycker jag absolut att det här är ett företag som är värt att kika lite närmare på ifall det nu är så att man kanske befinner sig just i Mörbylånga, Borgholm eller Kalmar med omnejd. För att vara på säkra sidan så kommer jag hänvisa er till Åkerbo El & Måleri AB och deras egna sida här på nätet genom en liten länk som jag tänkte att jag lägger in här lite högre upp i texten. Där igenom så kommer ni ju kunna ta reda på lite mer information om vilka dem är och vad de kan erbjuda just er! Dessutom finner ni kontaktuppgifter med mera så att ni kan höra av er direkt med era frågor och funderingar, ifall ni skulle vara intresserade av att veta mer! Ha det nu så bra, så hörs vi snart igen!