Kontorsstädning i Nacka

Ville bara ta mig tiden att hjälpa andra företagare som skulle behöva tips och råd gällande vad för typ av städföretag man ska anlita för kontorsstädning i Nacka.

För ett tag sen (3 månader ungefär) så kontaktade jag Rent Till 1000 i Sverige AB för hjälp inom just denna tjänsten. Varför jag då nu skriver detta är för jag vill ge min egna recension för detta städföretaget så jag är så ofantligt nöjd över hur professionellt dem har utfört arbetet.

Ett städföretag som är enormt prisvärt men som utför ett arbete på den absoluta toppnivån. Och att då betala så enormt förmånliga priser för det enastående arbetet dem utför känner mig sig väldigt lockad till att skriva sin första recension om ett företag som man anlitat.

Ett gäng på otroligt trevliga och välutbildade städare som verkligen ser ut att brinna för det dem gör, och som kund är det väldigt uppskattat då man ändå betalar en summa pengar för att de skall utföra en tjänst för en.

Du gillar kanske också...